verlichting leasen

Waarom kiest u voor nieuwe verlichting leasen?

  • Energie besparen?
  • Efficiëntere werkomgeving?
  • Verbeterde lichtspreiding?
  • Daglicht effect?

Er is geen reden om niet te kiezen voor LED verlichting.

Verlichting leasen? Zo werkt het.

U wilt gewoon licht op uw werkplek en u wilt zich helemaal niet druk maken over wat voor verlichting als het maar geschikt is voor uw doelen. U kan natuurlijk verlichting kopen en de gevolgen van kwaliteit op de koop toe nemen. Daarnaast is dit meteen een enorme investering die u zich eigenlijk niet kan veroorloven. Maar het is tijd voor nieuwe verlichting! Leasen is de oplossing

Stap 1: neem contact op

Bent u toe aan (nieuwe) LED verlichting en benieuwd naar de mogelijkheden? Nog niet helemaal overtuigd of vragen over het leasen van verlichting?

Zet de eerste stap. Wij staan voor u klaar.

Onze adviseur informeert u over alle mogelijkheden op het gebied van verlichting leasen, verlichting plaatsen en welke verlichting bij uw bedrijf past.

Stap 2: Oriënterend adviesgesprek

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van LED verlichting? Verlichting bestaat in alle soorten en maten. Wat is voor u de beste oplossing. Tijdens het adviesgesprek krijgt u op al uw vragen een antwoord.

Verlichting is maatwerk. Het vervangen van de aanwezige verlichting is misschien niet voldoende. Laat u adviseren.

Natuurlijk kunt u ook eerst een telefonisch adviesgesprek aan vragen over onze lease constructie.

Stap 3: Plaatsen verlichting

Onze ervaren monteurs vervangen de aanwezige verlichting voor LED verlichting. Dit is in een gemiddeld kantoor binnen een dag geregeld.

Twijfelt u nog? Met een gratis proefopstelling ervaart u zelf wat er voor u veranderd.

Stap 4: Onbezorgd genieten

Een lage energie rekening of een verbeterde werkomgeving. Wat uw doel ook was het is voor u geregeld. Als er een lamp stuk gaat wordt deze zonder problemen vervangen. Dat is het voordeel van verlichting leasen.

Prijzen?

Leasen is niet verplicht. Wat past er bij uw situatie.

Gemiddeld betaalt u per lamp in bijvoorbeeld een kantoor een maandelijks bedrag van maar €0,88 voor de lamp en plaatsing. Door de overstap te maken naar LED bespaart u al snel €0,65 per maand en dan hebben we een reservering voor het vervangen van de lamp niet eens meegerekend. Dat betekent dat u nog minder dan €0,23 per maand betaald.

Lijkt dit te mooi om waar te zijn? Ervaar het nu zelf.

Mogelijkheden

Naast het vervangen van de verlichting voor energiezuinige of prestatieverhogende verlichting kunnen wij u natuurlijk nog meer mogelijkheden adviseren.

Enkele voorbeelden:

Aanwezigheidsmelder (alleen verlichting op plaatsen waar u bent)

Daglichtregeling (Altijd dezelfde verlichtingssterkte. Verlichting dimt mee met het daglicht.)

Lease constructie:

Wij bieden u zorgeloos genieten van uw verlichting. Verlichting is één van die dingen waar niet vaak over na wordt gedacht. Het is er tot er een lamp stuk gaat.

Met de leaseconstructie van de verlichting assistent heeft u daar geen omkijken meer na. Een lamp stuk. U belt en wij vervangen hem meteen zonder daar ook maar iets over te zeggen.

Leasen doet u niet voor niks. Het vervangen kan één van de redenen zijn, misschien wilt u niet hele grote kosten maken in 1 keer. Geen zin in onverwachte kosten? Ook daar bent u vanaf.

Bij de verlichtingassistent beslist u voor hoeveel jaar u een contract aangaat. Dit kan al vanaf 1 jaar maar zelfs 10 jaar is mogelijk. Laat onze adviseur contact met u opnemen en ontdek de mogelijkheden.

Wacht niet te lang. Neem contact op

Na het invullen van het contact formulier zit u nergens aan vast. Wij delen uw gegevens nooit met derden. Een adviesgesprek is volledig vrijblijvend.

Wie is de Verlichting Assistent?

De verlichting assistent is onderdeel van Elektro technisch bureau A. Hogenes uit Alphen aan den Rijn. Wij zijn gespecialiseerd in de elektrotechniek en leveren alleen betrouwbare en veilige installaties. Samen met onze kennis van verlichting zijn wij uw ideale partner.

Contact

Verlichting assistent

Distributieweg 21

2404CM Alphen aan den Rijn

info@etbhogenes.nl

Telefoon: 0172745550