De verlichting assistent

Waarom de verlichting assistent?

De eerste behoefte voor een prettige leefomgeving is verlichting. Het doel van de verlichting speelt een grote rol. Voor elk doel is er een ander soort verlichting. Bijvoorbeeld voor kantoorverlichting, schoolverlichting of industrieverlichting. Zonder juiste verlichting kunnen werkzaamheden en zelfs de meest normale dagelijkse bezigheden niet uitgevoerd worden. De verlichting assistent begrijpt dat verlichting belangrijk is voor u en zorgt voor de meest efficiënte en doeltreffende oplossing.

Besparen op verlichting
De verlichting assistent helpt u ook bij het besparen op energie. Verlichting beslaat vaak al 70% van de energierekening. Hierop kan eenvoudig bespaart worden.
De verlichting vervangen door LED-verlichting, het plaatsen van bewegingsmelders of daglichtregeling zijn hier enkele voorbeelden van.

Niet alle soorten verlichting is voor elk doel geschikt. Kantoorverlichting moet de juiste lichtsterkte en -kleur hebben om zo de efficiëntie van de werkzaamheden te vergroten. Ook schoolverlichting is verlichting apart. Voor elk onderwijsmoment draagt het type licht bij aan beter leren.

Storingen
Wist u dat tuinverlichting oorzaak nummer 1 is van storingen in en om het huis? Voor alle soorten verlichting heeft de verlichting assistent een passende professionele oplossing.

Bekijk hier onze oplossingen en tarieven.
De verlichting assistent is onderdeel van elektro technisch bureau A.Hogenes uit Alphen aan den Rijn. Naast verlichting bent u bij ons ook aan het juiste adres voor aanleg en onderhoud van noodverlichting, groepenkasten en zonnepanelen.

Wat doet de verlichting assistent?

De verlichting assistent plaatst, controleert, onderhoudt en adviseert u over de juiste verlichting voor uw kantoor, magazijn, fabriek, school, woning of tuin. De verlichting assistent gaat altijd uit van energiebesparende oplossingen.

Bijna alle oplossingen van de verlichting assistent zijn met energiezuinige LED-verlichting. LED-verlichting heeft ook een aanzienlijk langere levensduur dan halogeenverlichting, de conventionele tl-verlichting en uiteraard de gloeilamp. Ook is de levensduur afhankelijk van de omgeving en aansluiting van de gehele elektrotechnische installatie. De controle hiervan voert de verlichting assistent tevens professioneel uit. Denk hierbij aan het stofvrij maken van de verlichting en de behuizing, de aansluiting controleren. Zo wordt de kans op onverwachte kosten verkleind.

De verlichting assistent geeft de mogelijkheid om te berekenen hoeveel u kwijt bent aan eventuele vervanging en/of plaatsing van verlichting. Met een eenvoudige berekentool kunt u voor uw bedrijf of woning een indicatie krijgen van de investering.

Na het invullen wordt er contact met u opgenomen en komt de verlichting assistent langs voor exacte berekening en advies op maat.

Bereken hier het tarief voor plaatsing of vervanging van uw verlichting.

Hoe werkt de verlichting assistent?

De verlichting assistent adviseert u op het gebied van juiste en efficiënte verlichting. Vervolgens vervangt en plaatst de verlichting assistent energiezuinige verlichting

Vervanging lichtbron
Als 1 lamp stuk is betekent dit dat de overige lampen het ook snel kunnen begeven. De grootste ergernissen in kantoren, scholen en fabrieken zijn daarom ook de steeds uitvallende verlichting. Als de eerste lamp vervangen is is de volgende lamp alweer aan de beurt. Het vervangen van de verlichting kan veel efficiënter.
De verlichting assistent vervangt de verlichting preventief (groepsremplace). Door periodiek de lampen te vervangen blijft de verlichting in het pand van optimale kwaliteit zonder lampuitval en dat u er zelf naar om hoeft te kijken. Deze oplossing is tevens energiebesparend en scheelt dus in de portemonnee.
Een van de beste energiebesparende maatregelen voor uw bedrijf of woning is het vervangen van de verlichting. Er kan al snel meer dan 70% op verlichting bespaard worden.

Vervanging armatuur
Voor optimale energiebesparing en juiste en efficiënte verlichting is het goed om de gehele behuizing (het armatuur) van de lamp te vervangen. De energiebesparing kan oplopen tot 85%. De verlichting assistent werkt uitsluitend met A-merken en zorg voor een kwalitatief goede installatie. Nieuwe armaturen hebben vaak (betere) spiegeloptiek waardoor er een grote kans is dat er minder lampen in de ruimte nodig zijn. Bij het vervangen van het armatuur kan er ook meteen daglichtregeling en bewegingsmelders worden geplaatst.

[Bereken nu de kosten voor vervanging van lichtbron of armatuur]

Plaatsing armaturen

Uiteraard kunnen wij bij nieuwbouw of bij verbouw verlichting plaatsen. De verlichting assistent maakt een uitgebreid lichtplan op maat met juiste lichtsterktes voor efficiënt en doelgericht licht. De verlichting assistent gaat altijd uit van een energiezuinige oplossing.

De verlichting assistent is niet zomaar een elektricien. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met verlichting. Door deze jarenlange ervaring weten wij dat naast de vervanging en het onderhoud van verlichting ook de aanleg uiterst belangrijk is. De aanleg van uw verlichting is daarom bij de professionele verlichting monteurs in juiste handen.

Verlichting vervangen of plaatsen?

Wie is de Verlichting Assistent?

De verlichting assistent is onderdeel van Elektro technisch bureau A. Hogenes uit Alphen aan den Rijn. Wij zijn gespecialiseerd in de elektrotechniek en leveren alleen betrouwbare en veilige installaties. Samen met onze kennis van verlichting zijn wij uw ideale partner.

Contact

Verlichting assistent

Distributieweg 21

2404CM Alphen aan den Rijn

info@etbhogenes.nl

Telefoon: 0172745550