Kantoorverlichting

Kantoorverlichting

is een essentieel onderdeel van bedrijven en organisaties. Met goed geïnstalleerde kantoorverlichting zijn personen productiever en kunnen efficiënter hun werk uitvoeren.

Kantoorverlichting bestaat in allerlei soorten en maten. Het belangrijkste is dat er op de bureaus in het kantoor, voldoende en gelijkmatig licht schijnt. Daarom is het van groot belang om goed advies te krijgen.

Besparen op kantoorverlichting

Besparen op verlichting is voor iedereen mogelijk en al met een relatief kleine investering. Kantoorverlichting kan eenvoudig worden vervangen door LED-verlichting. LED-verlichting geven warm wit licht, is milieuvriendelijk en energiezuinig en heeft een lange levensduur tot wel 20 jaar. Bij preventieve vervanging van de kantoorverlichting worden knipperende lampen voorkomen en veel overig onderhoud aan de kantoorverlichting heeft.

Er kan ook bespaart worden op kantoorverlichting door installatie van aanwezigheidsdetectie en/of daglichtregeling.

Bij aanwezigheidsdetectie brandt de kantoorverlichting alleen als er iemand in de ruimte aanwezig is. Dit is in te stellen per volledige kantoorruimte (kantoortuin) of in delen van de ruimte. Op deze manier brandt de kantoorverlichting alleen als en waar het nodig is.

De aanwezigheidsdetectie is in te stellen dat deze na een bepaalde tijd zonder beweging automatisch uitgaat.

Daglichtregeling op kantoorverlichting is een goede manier van besparen. In de verlichting kan een daglichtregelaar worden geïnstalleerd. De kantoorverlichting gaat feller branden als de omgeving donker is en dimt zodra de omgeving lichter wordt.

Door het plaatsen van LED-verlichting en het treffen van andere energiebesparende maatregelen voor kantoorverlichting is het ook goed mogelijk dat u in aanmerking komt voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Prestatie verhogende verlichting

In een kantooromgeving moet gepresteerd worden. Door het installeren van juiste verlichting kunnen prestaties verbeteren en blijven personen langer scherp. Kantoren bestaan natuurlijk uit verschillende ruimtes. In een vergaderzaal of presentatieruimte is ander soort verlichting nodig dan in een kantoorruimte of kantoortuin. Door de verschillen en de juiste werksfeer hierin aan te brengen, zal men merken dat de prestaties verbeteren.

1 Reactie

Geef een reactie


Wie is de Verlichting Assistent?

De verlichting assistent is onderdeel van Elektro technisch bureau A. Hogenes uit Alphen aan den Rijn. Wij zijn gespecialiseerd in de elektrotechniek en leveren alleen betrouwbare en veilige installaties. Samen met onze kennis van verlichting zijn wij uw ideale partner.

Contact

Verlichting assistent

Distributieweg 21

2404CM Alphen aan den Rijn

info@etbhogenes.nl

Telefoon: 0172745550